Cautare

14453 de rezultate pentru "accidente de circulatie in italia data de 08 09 09" (8.69 secunde)
Exista mult mai multe cazuri de COVID-19 decat cazurile raportate, spune dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. In estimarea medicului, in prezent sunt, in realitate, cam 2.000 de cazuri noi pe zi. ... ASTA e numarul real al infectarilor cu noul coronavirus in Romania!
De astazi, super certificatul verde a intrat in vigoare in Italia. ... Amenda pentru lipsa documentului in autobuz sau metrou ajunge la 1.000 EUR. Pana acum, Italia a vaccinat 85% din populatie cu schema completa.
David Sassoli, presedintele Parlamentului European, a murit marti dimineata la ora 02:15, ora Romaniei, in Italia, a declarat purtatorul de cuvant al acestuia. Avea 65 de ani. Acesta era spitalizat in Italia din 26 decembrie, din cauza unor complicatii "grave" cauzate de o disfunctie a sistemului imunitar.
Astept cu nerabdare sa vad efectele pe care le vor avea masurile luate de autoritatile romane pentru a-i indupleca pe muncitorii din domeniul constructiilor plecati in Occident sa revina in tara.
Rezultatele alegerilor generale din Franta si Belgia, precum si predictiile referitoare la cel de-al doilea tur de scrutin al localelor din Italia confirma, fara echivoc, criza profunda in care se afla socialistii europeni si deplasarea clara spre dreapta a spectrului politic european.
Guvernul vrea sa-i aduca pe romanii care lucreaza in Italia inapoi acasa. In acest sens, autoritatile vor organiza o bursa a locurilor de munca pentru romanii din Italia, in incercarea disperata de a reduce deficitul de forta de munca din tara.
S-au mai linistit putin apele involburate de Mailat prin Italia, iar tema romilor din Italia care ar strica imaginea Romaniei nu a mai monopolizat mass media si opinia publica.
Toate ciudateniile care ni se intampla in tarisoara asta, care ne duc vestea peste hotare incat strainii se sperie numai la auzul vestii ca suntem romani, au inceput sa nu ne mai mire.
Dupa ce au destructurat mai multe grupari de carderi din care faceau parte Samir Spranceana, Ion Rosianu, Dragos Tiugan sau Marius Voinea, zis Cretu, politistii doljeni au "spart" ieri o grupare in care activa si fiul adjunctului sefului Politiei Municipiului Calafat, Laurentiu Vladut.
Italia scoate mobilul din scoli. Ministrul Educatiei din Italia atrage atentia asupra distragerii atentiei copiilor. Regulile difera de la o scoala la alta - unele permit elevilor sa vina cu telefoanele mobile, dar sa le predea la intrare.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
GABRIELA DOBRESCU) Esista o carte mai putin cunoscuta, o carte care povesteste o istorie incredibila care pare o legenda, o carte pentru care am alergat mult sa o gasesc, cutreierand multe librarii din Milano care nici nu auzisera de existenta ei, dar pe care cu putin noroc am gasit-o intr-o librarie ezoterica a acestui oras.
Rodica Mitu) Ioan Burculet, specialist in astrologie, in previziunile sale pentru sfarsitul acestui an, a afirmat ca un cutremur se va produce in Romania. Contactat de redactorii DC News, a spus ca nu e vorba de o premonitie, cum ar putea spune unii.
METEO " Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Vezi prognoza pentru fiecare regiune a tarii/ AMPress Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru intervalul 30 noiembrie-13 decembrie. Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii:
In Banat, prima saptamana vremea se va incalzi usor de la o zi la alta, astfel incat temperaturile maxime vor atinge, in medie, 29 de grade in data de 06 iulie.
FARCAS) In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile:
Secretarul de stat pentru afaceri europene din Franta, Pierre Lellouche, a declarat la France Info ca in ciuda banilor europeni pe care ii primeste, Bucurestiul nu actioneaza pentru integrarea romilor, estimand ca in aceste conditii Romania nu poate intra in spatiul Schengen.
Desi leul s-a tot apreciat in raport cu devizele de referinta, analistii financiari estimeaza ca din ianuarie cursurile valutare se vor stabiliza. De altfel, dupa interventia recenta a bancii centrale, leul si-a mai pierdut din stralucire.
Punerea in circulatie, la data de 1 iulie, a leului greu a generat o adevarata panica printre speculantii de senzatii tari. Potrivit acestora, trecerea de la leul vechi la leul greu ar provoca o paralizare a pietei financiare.
La cinci luni de la denominare, 95% din bancomatele din Craiova eliberau bancnote vechi, desi faceau tranzactii in RON. Cate dintre bancomatele din Craiova elibereza bancnote noi cu mai putin de doua luni inainte ca vechile monede sa iasa din circulatie, ne spun reprezentantii bancilor din Craiova.
google-analytics.com